Note: Mask maskine rabat promovering!\\\\\\ ikke savner det

2020-09-04 10:35:07 42


I øjeblikket har vi en n95-maske-maskine til salg, fordi lageret kan 8217t;t s ætte det ned, det 8217s solgt til lave priser, først serveret først.


Fuldt automatisk N95 maskemaskine med høj grad af automatisering.Den traditionelle og komplicerede maskeproces er teknologisk nyskabende, fra det ikke-vævede stof til transportbåndet til smelteformen, tapning, svejsning og knivskæring for at fremstille det færdige produkt.Automatisk produktionsproces.Dermed forbedres kvaliteten og produktiviteten betydeligt.Den fuldt automatiske N95-maskemaskine er et ideelt gensplejsningsvandbrugsudstyr til fremstilling af forskellige klapmasker som f.eks. N95, støvsuger, 3M osv.

   

Den helt automatiske N95-maskemaskine er også kendt som produktionslinjen med foldningsmaske.Denne maskine anvender principperne for ultralyd-automatisk svejsning og valsning og anvender elektronisk induktion til nøjagtigt at lokalisere materialets position, som nøjagtigt kan udfylde maskernes punkt og svejsning.Denne maskine har fordelene ved en præcis kontrol med størrelsen og en høj produktionseffektivitet, som i høj grad forbedrer produktionseffektiviteten, reducerer produktionsomkostningerne og gør produkterne mere standardiserede og stabile.

     

Den fuldt automatiske N95-maskemaskine forbinder en maskemaskine med en afleder og forbinder aflederens maskine og ørespændesvejsningsmaskinen.Når maskinen startes, producerer maskemaskinen produktet og transporteres derefter til aflederen af transportbåndet.Efter at masken er overført fra shunt-maskinen til ørebåndsvejsningsmaskinen, svejses ørebånddelen til et komplet maskeprodukt.Hele processen gennemfører en fuldt automatiseret produktionsproces uden manuel drift, dvs. en kropsmaskine og to ørebåndsmaskiner forbundet.


Funktioner af automatisk N95 maskemaskine:

Rammen er lavet af aluminiumlegering og rustfrit stål, og udseendet er let og smukt uden rust.

Automatisk tælling kan effektivt kontrollere produktionens effektivitet og produktionsfremskridt.

Den automatiske N95-maskemaskine kontrolleres ved frekvenskonvertering, og udstyrets driftshastighed kan justeres efter de faktiske behov.


Ved at trække løbet for at brødføde materialet er positioneringen mere nøjagtig, råvarens bredde kan styres til en lille størrelse, og omkostningerne spares.


Det færdige produkts længde og dimension kontrolleres ensartet med en afvigelse fra 1771mm, som effektivt kan kontrollere længden af det færdige produkt.


Den helt automatiske N95-maskemaskine har en høj grad af automatisering og lave krav til operatørerne.Det behøver kun at udlede materialer og arrangere færdige produkter.


Ultralydisk Taiwan-system, japansk transducer, stabil ydeevne og praktisk drift.


Det automatiske ultrasoniske svejsehjul er fremstillet af importeret stål af høj kvalitet DC53, som forlænger formen og er slidbestandigt og holdbart.


Det indfører aluminiumslegeringsstruktur, som er smuk og fast uden rust.

Fuldt automatisk N95 maskemaskine computer PLC programmeringskontrol, høj stabilitet, lav fejlhastighed og lav støj.


Den anvender servo motor, der importeres fra Taiwan, og som drives med høj præcision.


Fotolektrisk påvisning af råmaterialer for at undgå fejl og reducere affald.


Den fuldt automatiske N95-maskemaskine kan levere 2-3-inderbåndsmaskiner eller ydre ørebåndsmaskiner.


Med remser og fastgjorte fødder er det bekvemt og hurtigt at bevæge sig, stærk i fastgøring og urokkelig.


Det er udstyret med et splinternye transportbånd til automatisk indsamling af produkter med høj nøjagtighed og kun behøver at blive sorteret og emballeret.


Den automatiske N95-maskemaskine kan ændres i henhold til produktkrav, produktstørrelse, længde og tykkelse.


Forskellige ørebåndsmaskiner kan indstilles efter forskellige produktionsordrer, hvilket er økonomisk og praktisk.Den løser de største problemer i forbindelse med kundeservice og -35;39;kapitalomkostningerne +-gulvareal +-personale og giver virkelig kunderne betydelige økonomiske fordele.

zmkm-800_800 (2).jpg