Noter om maskemaskinen!

2020-09-02 15:48:51 17

Vær venlig ikke at åbne den elektriske boks og ultralyds system i masken for ikke-professionelle eller vedligeholdelsespersonale!Trykket i masken skal være omkring 05P-06P, vær venlig ikke at arbejde under og over lufttryksområdet!  

c0c00c2181ccaaed3060c2ee6afb2fe.jpg 81c7414eaa6445f20e2eff42ffa1de1.jpg


Under maskemaskinens funktion må De ikke røre de elektriske komponenter som f.eks. den ultralydiske elektriske boks, vibrator (med høj spænding, tøv først ved demontering), svejsehoved osv.!Når maskemaskinen kører, må du ikke røre de bevægelige mekaniske dele, blade, saksedele, trykflasker osv. for at undgå ulykker!  


Efter at have udskiftet ultralydssystemets tilbehør skal maskemaskinen først detektere og justere ultralydsfrekvensen, før den kan tændes og køres!Ellers vil det skade ultralydssystemet og svejsehovedet!Kontrollér selernes og kædernes stramhed en gang om ugen.Olien til smørelse bør ændres regelmæssigt for dele som f.eks. kædesprit!

一拖一.jpg

  Ordren om at starte hver dag er at kontrollere luftkilden og udstyrets tilstand, derefter tænde for hovedkraften, efterfulgt af ultralydssystemet.Når vi lukker ned, sluk for ultralydssystemet først og sluk for strømmen!


I de senere år har den indenlandske teknologi udviklet sig hurtigt og sikret emballagens nøjagtighed og sikkerhed.Anvendelsen af teknologi i maskemaskiner har været meget omfattende, og mange maskemaskiner har tilføjet denne nye funktion på grundlag af kemi, så man kan indse, at maskinen selv kan udføre produktet for nøjagtigt at bestemme produktets vægt.Den ene-til-to maske maskine tilføjer også teknologi til den oprindelige teknologi, men i modsætning til andre maskemaskiner er denne teknologi blevet yderligere innoveret.  


Når maskemaskinen vinder konkurrencen, vil maskemaskinen kun blive brugt en til to.Blive populær Ligegyldigt fra hvilket aspekt, er den nuværende sociale udvikling af maskemaskine forskellig fra fortiden, og folks livsrytme og liv er også hurtigt accelereret med udviklingen af markedsøkonomi.